16.02.2011 - N. Kohan a Barcelona

16.02.2011 - N. Kohan a Barcelona

16.02.2011 - N. Kohan a Barcelona


Que has fet tu per ser una mercaderia? Per què vivim en un món on hem de vendre la nostra força de treball per poder viure, on les coses tenen més valor que les persones?

Aquest dimecres 19 de febrer al Casal Independentista de Sants a les 19h. s’intentarà analitzar això que ens passa a totes, vine i participa de la conferència del filòsof marxista argentí Néstor Kohan, que ens visitarà a Barcelona. Aquesta és una oportunitat única per poder sentir i entendre com funciona aquest sistema.
Aquesta conferència donarà lloc a la presentació del curs d’Economia Política de la Universitat Comunista dels Països Catalans.

Organitza: UCPC, SEPC, Seminari Taifa, Corrent Roig i Endavant OSAN

__________________________________

Néstor Kohan

Investigador i docent a la Universidad de Buenos Aires (UBA), actualment coordina a Argentina la Cátedra Che Guevara – Colectivo Amauta i l’ Escuela de Formación Política 22 de agosto Héroes de Trelew. Col·labora, també, amb l’Escola Nacional Florestan Fernandes del Moviment Sense Terra (MST) de Brasil. Ha publicat tretze llibres sobre teoria marxista i història del pensament revolucionari, entre els quals es destaquen: El capital: historia y método; Ernesto Che Guevara: el sujeto y el poder; Ensayos sobre el marxismo argentino y latinoamericano; Marx para principiantes; Gramsci para principiantes, Fidel para principiantes, Introducción al Pensamiento Marxista i el darrer Nuestro Marx. Diversos d’ells han estat editats a Argentina, Brasil, Mèxic, Cuba, Veneçuela, Colòmbia i l’Estat Espanyol. A més, ha estat jurat en el doctorat de la UBA, en “Pensar a contra corrent” i a casa de les Américas.