Història de la crisi

Història de la crisi

Des de l’agost del 2007,la crisi, ha esdevingut la principal protagonista de l’actualitat, tant pel que fa al permanent tractament mediàtic, com per les conseqüències que comporta sobre la vida de la majoria de les persones.

A totes aquelles persones que desitgem la transformació social, ens cal disposar d’una narració de la crisi que ens permeti entendre la seva evolució, des de la dinàmica estructural del capitalisme i tenint en compte tota la seva complexitat.

Aquest és doncs l’objectiu d’aquest curs. Pensem que aquest anàlisi representa una eina indispensable a l ’hora d’ajudar-nos a pensar quins poden ser els escenaris futurs del capitalisme i ser capaços, per tant, de poder plantejar els instruments i els processos adequats per la seva transformació.

Sessions

  • Teories de la crisi
  • Crisis del capitalisme
  • La crisi del sistema productiu
  • La crisi financera
  • Polítiques de gestió de la crisi
  • Perspectives i límits del capitalisme

Aquest curs es realitzarà sota demanda. Per a més informació contacta amb seminaritaifa@seminaritaifa.org

4 respostes

Els comentaris estàn tancats.