PORQUERES | DDG

Xerrada a Porqueres - J. Comalat (DDG)

Xerrada a Porqueres - J. Comalat (DDG)

L’economista Miren Etxezarreta va oferir ahir a la tarda a Porqueres una xerrada sobre la crisi econòmica. L’esdeveniment va ser organitzat pel col·lectiu d’Indignades i Indignats de Banyoles, i va ser un acte obert a tothom que va anar seguit d’un debat i un torn de preguntes. Sota el títol “Crisi: deutes i retallades. En quin moment ens trobem ara mateix?”, la catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona va captar l’atenció del nombrós públic que va assistir al centre cívic de Porqueres, i a continuació va establir un diàleg amb el públic a efectes d’atendre els seus dubtes i les seves qüestions.

Miren Etxezarreta és una economista, màster en economia per la London School, doctora en Economia per aquesta mateixa universitat i també per la UAB, que actualment participa activament en el Seminari d’Economia Crítica TAIFA dedicat a promoure la crítica de l’economia convencional, la formació de joves economistes i la divulgació de temes econòmics d’actualitat.

Aquesta xerrada és una de les primeres activitats formatives que impulsa el col·lectiu d’Indignats des que es va formar al Pla de l’Estany.

Font: Diari de Girona