CUP Martorell

CUP Martorell - Punt de trobada

En aquest primer Punt de Trobada que organitza l’Assemblea de la CUP de Martorell, es proposa un debat sobre economia, partint de l’anàlisi crític del sistema capitalista per a dotar-nos d’eines per a superar les crisis cícliques capitalistes.

El context econòmic capitalista es pot analitzar des de la perspectiva de la ciutadania, és a dir, com ens afecten als pobles els mandats dels poders fàctics internacionals i les crisis cícliques del capitalisme.

Comptarem amb membres del Seminari d’economia crítica Taifa.

L’objectiu d’aquesta xerrada/punt de trobada és aportar eines a la ciutadania -organitzada i no- per a l’anàlisi de les realitats econòmiques des d’una perspectiva transversal, pràctica i conscient, a banda de trobar un espai local de conversa i debat sobre l’economia als Països Catalans.

Dissabte 18/03/2011 -18:30h – Centre Cultural – Sala de conferències (Martorell)