Després de la massiva manifestació el 15 d’octubre a Barcelona, el moviment del 15-M no atura les seves accions i activitats. Dintre d’aquestes activitats i des de el barri de Sants s’inaugura aquest dimecres la Universitat Indignada de Sants. La Universitat Indignada es crea a aquest barri amb la voluntat de continuar debatent i intercanviant idees alhora que el moviment va agafant força descentralitzadament, des d’un punt de vista crític amb el que s’ensenya habitualment a escoles i universitats. A la Plaça de Sants es reuneixen cada dijous mig centenar de persones per tirar endavant l’assemblea que va quedar després de l’acampada.

La primera sessió tindrà lloc aquest dimecres a les 20h a l’Ateneu Llibertari de Sants amb el passi del documental “Erhal – Ves-te’n – Diari des de la plaça Tahrir”, que comptarà amb la presència de Marc Almodóvar, autor del documental i corresponsal de la Directa a El Cairo durant la Revolució egípcia.

La Universitat Indignada continuarà durant el cap de setmana amb debats i sessions sobre la crisi, la globalització, el deute i com afecta tot això a la vida de les persones. El dissabte a les 12h a la Plaça Osca, José Aristizábal, membre del col·lectiu Maloka, parlarà sobre la globalització i les crisis polièdriques que travessen el sistema, com poden ser les de l’economia, les guerres, el crim transnacional o la seguretat.

Per acabar aquestes primeres jornades al barri de Sants diumenge, a les 12h i a la mateixa Plaça Osca, el membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, Ivan Gordillo, farà un repàs a la situació del deute a nivell internacional i la relació amb l’economia del dia a dia.

Podeu trobar més informació aquí.

Font: La Directa – MANEL ROS | 18/10/2011