Com cada any per aquestes dates tornem a l’activitat amb un programa de cursos renovat.

El seminari Taifa ofereix dos tipus de cursos, els primers són cursos de 5 o 6 sessions dedicats a diferents temes (sempre amb la voluntat d’aprofundir en el coneixement de la realitat econòmica que ens envolta). El segons, són seminaris o grups de treball que tenen una durada més llarga i que en bona mesura és basen en un procés d’autoformació col·lectiva conjuntament amb els altres participants.

Per al curs 2013-2014 el seminari Taifa ofereix tres cursos:

Consulta el calendari per a veure les dates i llocs dels propers cursos. Si pertanys a un col·lectiu i vols organitzar algun d’aquests cursos o una xerrada al teu municipi o comarca pots posar-te en contacte amb nosaltres via seminaritaifa@seminaritaifa.org .

Igualment oferim 3 seminaris o grups de treball:

Més informació dels cursos i dels seminaris

Dins del seminari Taifa hi ha altres grups de treball als que es poden anar incorporant nous membres. És en aquests grups ens els quals la gent els membres del seminari Taifa concreten el seu aprenentatge i el seu trebal de difusió per a altres grups. El grup de Formació s’encarrega de preparar i impartir els cursos del seminari Taifa. El grup d’Economia Aplicada s’encarrega d’escriure els informes d’economia del seminari Taifa així com articles per a mitjans que ens demanen col·laboracions. El grup Senzillament prepara la fulla pedagògica que porta per títol Senzillament destinada a servir de material de debat a l’aula per a professors d’institut.

PDF: Tríptic cursos 2013 – 2014 (PDF)

28 respostes

Els comentaris estàn tancats.