Després d’analitzar les raons de les crisis en el capitalisme en aquest segon curs ens proposem analitzar de manera concreta quins estan essent els impactes de la crisi en la societat. Analitzar que està passant en el sector productiu, en l’àmbit laboral, quines propostes s’estan plantejant etc. per tal de poder veure també com es podrien plantejar, des d’una posició de base, mesures socials i econòmiques que ens conduïssin a un escenari molt menys dolorós per les classes popular i que potser esdevingues un primer pas cap a una transformació social més profunda. Es recomana haver cursat anteriorment el curs “La crisi en el capitalisme actual“.

CALENDARI

  • Aquest curs es realitzarà els dies 14, 21 i 28 d’octubre i 4, 11 i 18 de novembre del 2010.

Les sessions de treball seran mensuals, els dimarts, a EcoconcernEcoconcern- Innovació Social
Mare de Déu del Pilar, 15, principal Barcelona, Barcelona 08003Spain93 319 03 51

de 19:00 a 22:00 hores.
Data d’inici: 19/10.
Consulta al mapa com arribar-hi.
El cost de la inscripció és de 40 euros (inclou materials). Es cas d’haver-hi menys de 15 persones inscrites al curs aquest seria cancel·lat.