Balanç global de la crisi - Tarragona
Balanç global de la crisi - Tarragona

Balanç global de la crisi - Tarragona

Dissabte 12 de Desembre, 19h al Casal Popular Sageta de Foc (C/Trinquet vell 15, Tarragona)

Conferència BALANÇ GLOBAL DE LA CRISI a càrrec del Seminari d’Economia Crítica TAIFA.

El proper dissabte 12 de Desembre, a les 19h, tindrà lloc al Casal Popular Sageta de Foc (C/Trinquet Vell) una conferència sobre la situació econòmica actual, alhora que es repassaran les mesures institucionals dutes a terme i quines són les perspectives de futur. El Seminari d’Economia Crítica TAIFA , serà l’encarregat de desenvolupar aquesta xerrada, al final de la qual hi haurà un espai de taula rodona en el qual totes podrem debatre les qüestions abordades.

Més informació: Endavant Tarragona

Capitalisme és crisi - Tarragona

Capitalisme és crisi - Tarragona