25 anys d’economia crítica

Per celebrar-ho conjuntament dissabte 14 de setembre convidem a tothom a un vermut i paella.

Serà a les 14:00 a la Casa Buenos Aires (https://casabuenosaires.org/) c/ Mont d’Orsà, 31 Vallvidrera
Els tiquets per pagar la paella s’oferiran el mateix dia. Només cal que us inscriviu aquí :

I és que es diu ràpid, però són ja 25 anys de construcció col·lectiva de pensament crític i de (auto)formació d’activistes i estudiants en una visió crítica de l’economia.

Naixíem 1994 a la Universitat Autònoma de Barcelona, i sota el paraigües de la Miren Etxezarreta uns quants estudiants van engrescar-se a crear un grup crític, primer amb els projectes d’integració econòmica, en un context de crisis i neoliberalisme però també de moviments contra la globalització…

Mica en mica el grup es consolidava es van ampliar les crítiques a les línies de pensament econòmic i adoctrinament a les factultats d’economia. Fet que portava al grup a buscar nous paradigmes que permetessin entendre el funcionament del sistema capitalista.

I de l’aprenentatge col·lectiu la voluntat d’incidència política a través de materials amb la voluntat d’interpretar el món: cursos, articles, debats i a dia d’avui 12 informes, entre altres materials. I aquí continuem, i esperem que molts anys més amb la intenció de “comprendre el món per transformar-lo”.