Hem de sortir de la UE? 16.05.2013

Hem de sortir de la UE? 16.05.2013

Dijous 16 de maig, 19:30h. Espai Obert al Barri. Plaça Joan Casanelles, 2 <M> Clot. (Mira el mapa aquí)

La UE s’està mostrant més que mai com un projecte de la classe dirigent que, ja lliure de contrapartides socials, no dubta a pressionar al màxim a la classe treballadora per reactivar els beneficis. A tots els països de la UE ara sabem que la crisi del deute significa no només retallades i austeritat, sinó també un robatori directe dels comptes bancaris. I també sabem que, quan Xipre va plantar cara a la troica, a aquesta li van tremolar les cames. Organitzem aquest debat al voltant de la pregunta “HEM DE SORTIR DE LA UNIÓ EUROPEA?”.

Participació de XAVIER GRACIA, del Seminari d’Economia Crítica Taifa, i PABLO MARTÍNEZ, de la Plataforma per una Auditoria Ciutadana del Deute i membre d’En Lluita.