Plantem cara als mercats

Plantem cara als mercats.
Girona, 2012

La CUP de Girona ha organitzat, per als als propers mesos, tot un seguit de conferències i actes públics que tractaran sobre l’efecte que estan provocant les polítiques neoliberals i la imposició dels mercats, en qüestions tan transcendents com els drets socials o la sobirania popular.

Així, sota el títol “Plantem cara als mercats: sobirania, crisi i alternatives als Països Catalans” la formació ha programat sis actes que giraran al voltant de la lluita pels drets socials i laborals, els processos de privatització de la sanitat i l’educació, la municipalització de serveis públics, es efectes del capitalisme global en el model energètic, la sobirania nacional i l’agricultura i la sobirania alimentària.

El 18 d’octubre, Elena Idoate, membre del seminari Taifa participarà en una xerrada-debat sobre la municipalització dels serveis públics.

La CUP ha organitzat aquestes jornades com una continuació del curs “Capitalisme i crisi econòmica: als Països Catalans construïm l’alternativa”, que es va realitzar durant el maig d’aquest any a l’Estació Jove, en què diversos especialistes del Seminari d’economia crítica Taifa van impartir diverses sessions de formació.

Segons la formació, és necessari generar debat “al voltant dels múltiples efectes que té el capitalisme i l’aplicació de les polítiques neoliberals en àmbits tan diversos de la nostra vida com és l’alimentació, la identitat, l’energia o els drets laborals”, i “plantejar alternatives a escala local que ens permetin anar esquerdant l’hegemonia que té l’actual sistema econòmic i social”.

Font: llibertat.cat

6 respostes

Els comentaris estàn tancats.