En el context del curs d’economia crítica que s’ha realitzat a la Teixidora les darreres setmanes, dimarts 5 d’abril passarem el documental Inside Job, que parla de l’origen i algunes de les raons de la crisi del sistema financer i senyala els seus culpables. El documental, sense ser revolucionari, explica de manera molt pedagògica i entenidora tot el l’entramat del sistema financer i la interrelació entre mercats, bancs, asseguradores, fons de pensions, polítics, lobbies acadèmics etc. i com aquests s’han dedicat a especular i crear la bombolla financera que va esclatar el 2008 (amb les conseqüències que aquesta ha tingut per la classe treballadora).

Al documental assistiran membres del seminari d’economia crítica Taifa per resoldre possibles dubtes i preguntes i contribuir al debat que hi haurà a continuació.

Us hi esperem el dimarts 5 d’Abril, a les 19:00h al CSOA La Teixidora (c/ Marià Aguiló 35. Metro: Poblenou)