Davant els fets ocorreguts el dissabte a la tarda a la Vila de Gràcia que van suposar la detenció del nostre company Martí Humet, les i els membres del Seminari d’Economia critica Taifa volem manifestar:

El nostre rebuig més absolut a l’actuació dels Mossos d’esquadra. Pensem que és inacceptable la detenció d’una persona, el nostre company, simplement per anunciar la desconvocatòria de l’acte de benvinguda a Laura Riera degut a la prohibició per part de l’Audiència Nacional espanyola de celebrar-lo.

Menys acceptable resulta quan aquesta lectura s’ha pactat prèviament amb els mossos d’esquadra. Un cop més, l’actuació del mossos d’esquadra a més de ser desproporcionada es mentidera. Tot el nostre menyspreu per a ells.

Només podem entendre l’actuació de les forces de “desordre públic” en el context d’escarment i criminalització envers els moviments socials i totes les persones que s’atreveixen a alçar la veu contra les injustícies i els abusos de poder.

Exigim la posada en llibertat immediata i sense càrrecs del Martí.

Abolició de la despesa policial. Tenim massa necessitats socials !!

Seminari d’economia crítica “Taifa”