El Fòrum de Debats organitza per a aquest divendres, 28 de maig, una conferència amb el títol de “On som, en la crisi?” que anirà a càrrec de Miren Etxezarreta, catedràtica d’Economia Aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora per la London School of Economics. La conferència tindrà lloc al Museu de l’Art de la Pell de Vic, començarà a les 8 del vespre i, com sempre, anirà seguida de col•loqui.

L’actualitat del tema, programat des de fa temps, és més roent que mai i sembla que no cal justificar-la gaire. Estem assistint, en els últims temps, a un daltabaix econòmic de dimensions històriques per les seves característiques, en què els poders dels anomenats “mercats” malden per imposar una nova regulació de les relacions socials, econòmiques i, probablement, també polítiques, si més no a Europa, i en el qual l’Estat espanyol sembla que està destinat, malauradament, a tenir-hi un paper destacat.

Per explicar-nos una visió diferent de la que repeteixen des de les tribunes oficials i dels grans mitjans de comunicació, d’un tema tan complex, comptarem amb la presència de Miren Etxezarreta, que porta 40 anys dedicada a l’ensenyament universitari com a catedràtica d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, és doctora en Economia per la London School of Economics i col•laboradora destacada en diversos moviments socials catalans i europeus d’economia crítica (p. ex. el seminari d’Economia crítica TAIFA). “En els moments que vivim, creiem que pot ser molt interessant escoltar les seves idees sobre la crisi econòmica motiu de tantes preocupacions”, creuen des de l’organització.

Font: Osona.com

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.