CURS TAIFA ESPLUGUESÉs un fet que cada cop hi ha més persones que és pregunten sobre les alternatives a un model de societat capitalista indesitjable per la majoria de les persones que habitem el planeta.

L’objectiu d’aquest curs se centra en plantejar diferents propostes, idees arguments etc., que serveixin per la reflexió i per l’acció a totes aquelles persones que tenen la voluntat de participar en aquest procés de transformació social.

Així doncs el que pretenem és oferir una perspectiva amplia, tant a nivell històric com metodològic, al voltant del debat sobre les alternatives que serveixi per enriquir el bagatge col·lectiu per la transformació social.

Aquest curs tindrà lloc els capts de setmana del 11-12 i 18-19 de  frebrer a l’Ateneu Popular d’Esplugues (Ctra. Laureà Miró, 324).
Consulta al mapa com arribar-hi
Inscripcions: ateneupopulardesplugues@gmail.com