20140514-211544.jpg

Amics i amigues,

Aquest any celebrem el 20è aniversari del seminari Taifa. Ens alegra convidar-vos a la jornada que organitzem per festejar aquesta petita història col·lectiva el proper 8 de juny a l’ateneu de Nou Barris de Barcelona. Farem un dinar popular a les 14 hores (preguem confirmeu assistència abans del 26 de maig), posteriorment donarem la paraula a companys i companyes que ens han acompanyat en aquests primers 20 anys. Acabarem amb un petit concert amb els grups amics Baula i Atversaris. (Adjuntem el programa).

Ens faria il·lusió compartir aquest moment de celebració amb les persones que d’una manera o altra heu format part de la nostra història i construcció ja sigui com a membres actius o com a participants dels nostres cursos i debats o lectores dels nostres articles i informes.

Hi som perquè hi sou. I volem celebrar-ho col·lectivament de la mateixa manera que construïm pensament crític i eines per la transformació.

Us esperem! Salut i alegria!

Data: 8 de juny
Hora: 14h
Lloc: Ateneu de Nou Barris: C/ Portlligat 11-15 – 08042 – Barcelona