Per entendre la crisi (Girona)

Per entendre la crisi (Girona)

La CUP (Girona) organitza un curs anomenat ‘Capitalisme i crisi econòmica’ en què participaran economistes del Seminari d’Economia Crítica TAIFA. Les sessions s’impartiran durant el mes de maig a l’Estació-Espai Jove.

La CUP ha organitzat un seminari formatiu que se celebrarà durant el mes de maig a Girona sota el títol ‘Capitalisme i crisi econòmica’. Els ponents del curs són economistes membres del Seminari d’Economia Crítica TAIFA. Les sessions es realitzaran els dimecres del mes de maig, a partir de les 19h a l’Estació-Espai Jove, i el preu del curs és de 15€, per cobrir les despeses d’organització i els materials. Les persones que es vulguin inscriure al curs han d’enviar un correu a l’adreça girona@cup.cat

La voluntat de la CUP amb aquest curs és oferir un espai per a la formació i el debat sobre la crisi econòmica i les alternatives al capitalisme, i explicar a la ciutadania, de manera rigorosa i fonamentada, que les retallades de drets socials i l’aplicació de receptes neoliberals no són l’única sortida a l’actual situació econòmica. “Cal assenyalar les autèntiques causes i responsables de la crisi, i exigir responsabilitats i la fi de les polítiques antisocials que s’estan aplicant contra el poble treballador català”, han declarat des de la CUP.
A continuació es detallen les dates del curs, amb els ponents i el titol de les diferents sessions:

2 de maig, ‘Introducció’
9 de maig, ‘Crisi financera i econòmica’
16 de maig, ‘La crisi del deute’ a càrrec’
23 de maig, ‘Del deute a les retallades’
30 de maig, ‘Plantejant alternatives!’

Font: girona.cup.cat

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.