Capitalisme, un itinerari crític. Entrevista a Miren Etxezarreta from marc planas on Vimeo.

La Miren és una pensionista de setanta quatre anys poc convencional. Des del tardofranquisme ha estat implicada en diferents lluites i moviments socials, i fa anys que recorre platós de televisió discutint amb els gurús del neoliberalisme. Els seus amplis coneixements econòmics (és Catedràtica d’Economia Aplicada a la UAB) fan de la seva veu un testimoni incòmode per les actuals polítiques econòmiques. A través d’ella, aquest documental proposa una lectura crítica del sistema econòmic vigent.


Idea Original: Produccions Itinerants
Guió: Pere Cortada, Marc Planas, Pau Planas
Imatge i edició: Marc Planas
Disseny gràfic: Erik Estany
Llicència: Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Unported

Aquest documental està basat en una selecció de diverses entrevistes realitzades a la Miren Etxezarreta durant els mesos de gener, febrer i març de 2011, i ha comptat amb una ajuda Kreas de l’Ajuntament de Girona.

Més informació: itineraricrític.net

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] Capitalismo: un itinerario crítico […]

Els comentaris estàn tancats.