València - l’Europa de les mulinacionals i els banquers no és la nostra
València - l’Europa de les mulinacionals i els banquers no és la nostra

València - l’Europa de les mulinacionals i els banquers no és la nostra

El proper dissabte 27 de març tindrà lloc a València una Trobada Ciutadana per la Igualtat de Drets dins del marc de la Campanya Valenciana contra l’Europa del Capital, la Guerra i les seues Crisis , que consistirà en tres tallers: un sobre drets socials a càrrec d’un membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa; un sobre drets civils – immigració a càrrec d’una membre del col·lectiu barceloní: Papers i Drets per a Tothom, i un sobre drets personals – igualtat de gènere a càrrec d’un grup de feministes de renom.

Tot açò tindrà lloc als locals del Consell Valencià de la Joventut, al C/ Llanterna 26 de València, a partir de les 10h30 i fins les 13h30. A les 14h hi haurà un dinar popular a Ca Revolta. A les 16h a la mateixa Ca Revolta hi haurà una assemblea plenària amb totes les i els assistents que vulguen participar, per tal posar en comú les conclusions a les que s’haja arribat durant els tallers.

València - l’Europa de les mulinacionals i els banquers no és la nostra

València - l’Europa de les mulinacionals i els banquers no és la nostra

 

València - l’Europa de les mulinacionals i els banquers no és la nostra

València - l’Europa de les mulinacionals i els banquers no és la nostra

Més informació: Campanya Valenciana Contra l’Europa del Capital i la Guerra i les seues Crisis, Per la Solidaritat entre els Pobles