No a la Constitució Europea

El Seminari TAIFA s’ha adherit a la campanya NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA per l’Europa dels drets socials i dels pobles no a l’Europa del capital i la guerra!

La Campanya dels Països Catalans contra la Constitució Europea és una de les múltiples iniciatives crítiques amb el tractat constitucional europeu que s’han creat al nostre país. Aquesta Campanya agrupa un centenar d’entitats i moviments socials d’arreu dels Països Catalans i treballa des de fa més d’un any, dins el marc de lluita per la defensa d’una Europa dels drets socials i dels pobles, per informar la població sobre els continguts i implicacions de la ratificació del Tractat per una Constitució Europea.
Rebutgem el Tractat per una Constitució Europea perquè limita de forma important els drets civils, socials, nacionals i polítics i representa un retrocés en relació a les legislacions (ja prou limitades) vigents als estats que integren la unió. És una Constitució neoliberal, militarista i imperialista, que consagra l’Europa dels Estats, una Constitució patriarcal que reforça la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones, que només parla de l’economia productiva i oblida la reproductiva i que manté un model de desenvolupament que destrueix el medi.
Més informació sobre la campanya a noconstitucioeuropea.pangea.org

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *