Demà divendres 12 a les 19.30h al Centre Social de Sants, una xerrada organitzada per l’Assemblea de Barri de Sants parlarà de “La Crisi Financera i les seves Alternatives”.

La xerrada pretén fer més assequible a tothom els motius i les conseqüències d’aquesta crisi que patim. Hi assistiran com a ponents Ivan Gordillo i Joan Junyent, economistes i membres del col·lectiu Taifa i Ramon Pascual, coordinador de COOP57. Entre els tres miraran d’explicar quines han estat les causes i els previsibles futurs de l’actual crisi financera i preguntar-se sobre quines són els alternatives econòmiques a aquest sistema es poden posar en pràctica.

La crisi financera i les seves alternatives (ABS)

La crisi financera i les seves alternatives (ABS)

Trackbacks i pingbacks

  1. […] L’accent i la fàbrica reprodueixen una entrevista de n’Àlex Tisminetzky a Ivan Gordillo i Joan Junyent (membres del Seminari Taifa) realitzada arrel de la xerrada que ambdós realitzarem el passat 12 de desembre a Sants. […]