Cursos

El seminari Taifa ofereix dos tipus d’activitats. Per una banda oferim cursos d’entre 5 i 7 sessions amb la voluntat d’aprofundir en el coneixement de la realitat econòmica que ens envolta.

Aquest any oferirem el curs “Per entendre el capitalisme” el curs “Reflexionant sobre les alternatives” i El municipalisme comunalista. Procés cap a una alternativa al capitalisme. Per altra banda, seguim organitzant els seminaris o grups de treball que tenen una durada més llarga i que en bona mesura es basen en un procés d’autoformació col·lectiva conjuntament amb els altres participants.

Els cursos estan destinats a servir d’eines d’anàlisi a les persones inquietes socialment, així com als moviments socials en general o les assemblees i col·lectius polítics. La voluntat de socialitzar el coneixement, en aquest cas econòmic, és una de les bases del seminari Taifa.

Aquests consisteixen en una sèrie de sessions (entre 5 i 7) pensades perquè els assistents vagin desenvolupant progressivament els conceptes necessaris per entendre i interpretar la situació econòmica, social i política actual.

Cada sessió consistirà en una explicació per part d’un ponent del seminari Taifa de 45-60 minuts, acompanyada normalment d’una presentació gràfica per facilitar el plantejament i comprensió del tema exposat. A continuació es farà un torn obert de paraules i debat. Es proporcionarà documentació per a preparar els cursos.

Propers cursos

7, 14 i 21 de novembre

A les 19h al Casal Jaume Compte C/ Carrer de Muntadas, 24, Barcelona

  1. Model energètic, hegemonia i capitalisme
  2. Petroli i financialització
  3. Repensant la transició energètica

Haureu de dur 20€ en efectiu

Més informació

Curs oferts: