Xerrada-debat “Crisi i reforma laboral” amb Elena Idoate

Xerrada-debat “Crisi i reforma laboral” amb Elena Idoate

L’estiu passat s’acomiadava amb la proposta de reforma laboral per part del govern espanyol i en conseqüència la convocatòria d’una vaga general per part de les organitzacions de treballadors i treballadores. Aquest mes de setembre el curs polític s’inicia sense sorpreses, el senat i el congrès espanyol han permès l’aprovació d’aquest paquet de canvis trascendentals en els drets laborals i fins i tot han afegit alguna cullerada més en favor de la patronal. La vaga general del 29 de setembre continua en peu i sembla ser que ens trobem davant un moment molt important per al nostre futur i el dels nostres fills, però,… Què hi ha darrere de la reforma laboral? Per què cal fer vaga el dia 29? Què ens estem jugant?

Per respondre a totes aquestes preguntes l’Assemblea de l’Horta d’Endavant ha organitzat una xerrada i debat amb la participació de l’especialista en enconomia crítica Elena Idoate Ibáñez. L’Elena és membre del Seminari Taifa i ens introduirà en els detalls de les retallades en drets que conté la reforma laboral.

La xerrada-debat tindrà lloc el proper dissabte 25 de setembre a les 18h i tindrà com a escenari Ca Revolta (C/ Santa Teresa 10 – barri de Velluters- València). Vos esperem!

Font: ANNA notícies