Alternatives al capitalisme (Vilafranca, octubre 2017)

El seminari Taifa i el casal poular de Vilafranca organitzen durant els mesos d’octubre i novembre el curs “reflexionant sobre les alternatives al capitalisme”. L’objectiu del curs és la presentació d’una visió rigorosa i crítica dels aspectes més rellevants del capitalisme actual immers en una profunda crisi tot analitzant la seva evolució i les conseqüències […]

Escola d’Estiu de Cal Temerari (2017)

Del 7 al 9 de juliol a Llinars del Vallès tindrà lloc una nova edició de l’escola d’Estiu de Cal Temerari amb la col·laboració del seminari Taifa.

Millennium – ¿Pensiones para todos?

Programa de debate moderado por Ramón Colom sobre el futuro de las pensiones con Tomás Burgos, Rafael Domenéch, Miren Etxezarreta y Julio Pérez Díaz.

Miren Etxezarreta: “Hay una campaña mediática diciendo que las pensiones peligran”

¿Peligra el futuro de las pensiones? Miren Etxezarreta, miembro del seminari Taifa, asegura en ‘AR’ que se trata de una campaña mediática promovida desde las instituciones. “Esta campaña parte del capital financiero y está apoyada por el Banco Mundial”, comenta. Además, Miren asegura que el problema demográfico no es una excusa para que las pensiones suban menos que los precios. “El Estado español ha crecido mucho desde 1977 tenemos más que el doble de la riqueza que había, pero no hay más del doble de viejos”, afirma.