La reestructuració del sistema financer espanyol que s’està duent a terme amb la reforma de les Caixes d’Estalvi i l’avaluació de la importància de la mateixa per als interessos populars mereix una reflexió detallada. Dos membres del Seminari Taifa – Miren Etxezarreta i Francisco Ferrer- exposaran els seus anàlisis i la seva avaluació, amb elements comuns i les seves diferències.

Data: 17 de febrer,
Hora: 19:30h.
Lloc: Ecoconcern, Carrer Mare de Deu del Pilar, 15, ppal. (a prop del Palau de la Música) Metro: Urquinaona L1,L4.

Davant dels durs atacs a les condicions de vida i drets socials que la població i les classes treballadores estan experimentant en aquests darrers temps, i convençuts que és important que les persones interessades tinguin la possibilitat de debatre sobre la natura d’aquests atacs, les seves causes i les seves conseqüències, el seminari Taifa es proposa iniciar unes xerrades de debat que puguin facilitar l’aprofundiment en la comprensió d’aquestes dinàmiques. L’anàlisi i el comentari serà des del punt de vista de les classes populars.

Les xerrades tindran una periodicitat mensual i tindran lloc a Ecoconcern a les 19:30h. Es proposa que un ponent faci una exposició prèvia d’uns 45 minuts i es dediquin al debat uns altres 30 o 45 minuts. Els ponents seran membres del seminari Taifa tot i que ocasionalment es contempla convidar altres ponents. El programa es beneficia de la cooperació d´Ecoconcern que presta el suport logístic.